حمایت آمریکا از ژاپن با سلاح هسته‌ای-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

حمایت آمریکا از ژاپن با سلاح هسته‌ای

آمریکا قصد دارد سندی را امضا کند که آن را متعهد به دفاع از ژاپن حتی با استفاده از سلاح‌های هسته‌ای می‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۴ - ۳۱ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 21
کد خبر: ۲۵۰۷۴۶

به گزارش راهبرد معاصر، ژاپن و آمریکا تصمیم گرفتند اولین سند مشترک در مورد سیاست بازدارندگی گسترده را امضا کنند که شامل تعهد واشنگتن برای محافظت از توکیو به هر وسیله حتی استفاده از سلاح‌های هسته‌ای می‌شود.

 

بر اساس گزارش آر تی، روزنامه آیومیوری ژاپن به نقل از منابع خود فاش کرد که در سال ۲۰۱۰، دولت‌های ژاپن و آمریکا جلسات منظمی را برای بحث درباره بازدارندگی گسترده با مشارکت مقامات سیاست خارجی و دفاعی هر دو کشور آغاز کردند.

 

به گفته منابع این روزنامه، تجربه قبلی نشان داد که سند مشترک به وضوح دیدگاه دو کشور را در مورد روند بازدارندگی مشخص می‌کند. با این حال وزرای خارجه و دفاع ژاپن و آمریکا قرار است در نشستی در توکیو در اواخر ماه جاری میلادی در مورد مفاد این سند گفتگو کنند.

 

آیومیوری توضیح داد که دو طرف اهمیت زیادی برای تهیه پیش نویس چنین سندی در پس زمینه تهدید ادعایی هسته‌ای چین و روسیه قائل هستند، اما این روزنامه می‌افزاید که احتمالا جزئیات سند مشترک به دلایل امنیتی علنی نخواهد شد.

 

در همین راستا، یکسال پیش یوشیهیده یوشیدا، رئیس ستاد مشترک نیروهای دفاع داخلی ژاپن با اشاره به اینکه توکیو در حال حاضر برای بازدارندگی مقابل رقبای منطقه‌ای، به تسلیحات هسته‌ای آمریکا وابسته است، گفت که کشورش به منظور تامین امنیت خود باید بخش تسلیحات هسته‌ای داخلی خود را توسعه دهد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده